+30.211.415.4188

Γραφείο Αθήνας: Ποσειδώνος 1, Άλιμος

[email protected]

Εσωτερική Διακόσμηση

Η διαμόρφωση του εσωτερικού χώρου μιας οικίας αντανακλά το γούστο και την προσωπικότητα των ενοίκων της. Παράλληλα, όμως, επηρεάζει σημαντικά τον καθημερινό τρόπο ζωής τους και την ψυχολογική διάθεσή τους. Eτσι ένα πολυτελές, εντυπωσιακό σπίτι δε σημαίνει ότι είναι ταυτόχρονα ευχάριστο και άνετο στην καθημερινή χρήση του. O εσωτερικός χώρος του σπιτιού μας πρέπει να μας εκφράζει, να μας ηρεμεί, να μας ξεκουράζει και να μας εμπνέει.

Στόχος της TRIEDRASI είναι η προσέγγιση του άριστου αποτελέσματος της εξ' αρχής κατασκευής ή της ανακαίνισης με ταυτόχρονο αποκλεισμό παρεκκλίσεων από τη μελέτη. Η ενημέρωση μας τόσο στο κομμάτι του σχεδιασμού όσο και στα νέα οικοδομικά και διακοσμητικά υλικά καθώς και τους τρόπους χρήσης τους, δεν σταματάει ποτέ. Καθημερινά πληροφορούμαστε σχετικά με τις νέες τεχνολογίες δόμησης και αδιαμφισβήτητα μεταφέρουμε όλες αυτές τις γνώσεις στους πελάτες μας, ως τελικοί αποδέκτες των πληροφοριών μας.

Δεν πιθανολογούμε σχετικά με το χρόνο και το κόστος κατασκευής ή ανακαίνισης του χώρου σας αλλά εγγυόμαστε και υπογράφουμε γι’ αυτό τεκμηριώνοντας απαράβατους όρους και συμφωνίες.

Οι σχέσεις και η αμεσότητα όπου αναπτύσσουμε με τους ιδιοκτήτες των χώρων αποτελεί το κυριότερο  μέλημα μας. Λύνουμε κάθε λογής απορία σας και σας βγάζουμε από την αβεβαιότητα και ανησυχία του αποτελέσματος.

Είμαστε εδώ για σας, σας στηρίζουμε καθ’ όλη την διάρκεια του έργου, σας δίνουμε αξιόπιστες λύσεις και σας κρατάμε συνεχώς ενήμερους για την πορεία των εργασιών.


Συμπληρώστε το όνομά σας
Συμπληρώστε κινητό σας τηλέφωνο
Συμπληρώστε σταθερό σας τηλέφωνο
Συμπληρώστε το μήνυμά σας

Λάθος αποτέλεσμα