+30.6934.00.4924

Γραφείο Αθήνας: Ποσειδώνος 1, Άλιμος

[email protected]

Τεχνολογικός εξοπλισμός

Ήλιος, πηγή Ενέργειας, πηγή Ζωής, Αέναη Αστείρευτη.

 

Μια τεράστια ενέργεια που αποτελείται κυρίως από φως, θερμότητα και διάφορα μήκη κύματος ακτινοβολείται στο διάστημα και η ισχύς της φτάνει τα εκατοντάδες εκατομμύρια  kilowatt (kW).

Η μέση ενέργεια την οποία δέχεται η γη ανέρχεται σε 1350 Watt (W) ανά τετραγωνικό μέτρο.

Ένα φωτοβολταικό πάνελ επιφάνειας 1,6 τετραγωνικών μέτρων και ισχύος 300watt παράγει περίπου 530kwh ετησίως χωρίς να υπολογίζονται οι απώλειες του συστήματος.  

Η εταιρεία μας διαθέτει ευρεία γκάμα φωτοβολταϊκών πλαισίων για κάθε ανάγκη Ενέργειας που παράγεται από τον ήλιο, είτε για αποθήκευση είτε για άμεση κατανάλωση.

Οι σύνηθες διαστάσεις των πλαισίων είναι τα 165 x 99 εκατοστά (περίπου 1,6 τετραγωνικά μέτρα) και η ισχύς τους κυμαίνεται από 220watt έως και 320watt ανά πλαίσιο.

Υπάρχουν και πλαίσια των οποίων η ισχύς είναι αρκετά μεγαλύτερη με μεγαλύτερες διαστάσεις, της τάξης των 200 x 100 εκατοστών.

 

Η εταιρεία μας μελετά, χωροθετεί τα έργα ενέργειας, και εμπορεύεται τον εξοπλισμό τους με γνώμονα τις ιδιαιτερότητες του κάθε έργου, αλλά και του κάθε επενδυτή-πελάτη.

 

Σκοπός μας είναι να παρέχουμε αξιοπιστία στις λύσεις που προτείνουμε ώστε το κάθε έργο να έχει μεγάλη διάρκεια ζωής με τα ελάχιστα κόστη συντήρησης.

 

Όλα μας τα προϊόντα και ο ηλεκτροτεχνολογικός εξοπλισμός καλύπτονται από τις ανάλογες εργοστασιακές εγγυήσεις και πιστοποιήσεις.    

 

ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΣΧΕΔΙΑΣΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΤΗ ΒΕΛΤΙΣΤΗ ΛΥΣΗ.

ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ 6934004924

 

Φωτοβολταϊκά πλαίσια 

 

sharp logoaleo logoSUNPOWER PV PANEL
SHARP PANELS IN PALLETaleo pv panelsunpower pv panel

 

lg logo

q-cells logo

maysun logo
lg pv panelq-cell pv panelmaysun pv panel
Συμπληρώστε το όνομά σας
Συμπληρώστε κινητό σας τηλέφωνο
Συμπληρώστε σταθερό σας τηλέφωνο
Συμπληρώστε το μήνυμά σας

Λάθος αποτέλεσμα