+30.211.415.4188

Γραφείο Αθήνας: Ποσειδώνος 1, Άλιμος

[email protected]

Τρισδιάστατος Σχεδιασμός

Ο φωτορεαλισμός είναι η τρισδιάστατη αναπαράσταση των κτιρίων ή άλλων σχεδιαστικών αντικειμένων με τη βοήθεια ηλεκτρονικού υπολογιστή, με πιστή αναπαράσταση των υλικών, των χρωμάτων και του φωτισμού βάσει των δισδιάστατων σχεδίων του αντικειμένου.

Οι φωτορεαλιστικές απεικονίσεις είναι πλέον απαραίτητες στην σημερινή εποχή για τον αρχιτέκτονα, πολιτικό μηχανικό, σχεδιαστή, διακοσμητή και ιδιώτη. Διευκολύνει τον μελετητή να κατανοήσει και να βελτιώσει το έργο του, παρέχοντας παράλληλα τη δυνατότητα ελέγχου και οριστικοποιήσης των χρωμάτων, των υλικών και της αισθητικής του έργου. Μειώνεται έτσι το κόστος από τις αλλαγές και τις διορθώσεις κατά την κατασκευή του έργου. 

Ο φωτορεαλισμός είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους παρουσίασης και μελέτης μιας αρχιτεκτονικής κατασκευής, πριν την αποπεράτωση της. Η σπουδαιότητα του έγκειται στο γεγονός ότι συντελεί στην αποτροπή ενδεχόμενου επενδυτικού ρίσκου και συνεπώς στη μείωση του κατασκευαστικού κόστους, καθώς παρέχεται η δυνατότητα να εντοπιστούν και να προληφθούν τεχνικά η αισθητικά λάθη πριν την ολοκλήρωση της κατασκευής. Έτσι η προώθηση του προϊόντος καθίσταται ασφαλέστερη δεδομένου της ευκαιρίας που παρέχεται στους πελάτες να έχουν μια ολοκληρωμένη εικόνα για το έργο σας και την τοποθέτηση του στον περιβάλλοντα χώρο.

Για την επιτυχής πραγματοποίηση φωτορεαλιστηκής αναπαράστασης απαιτούνται τα αρχιτεκτονικά σχέδια του κτίσματος καθώς και λίγο από το χρόνο σας για επιπρόσθετες διευκρινίσεις. Τα αρχιτεκτονικά σχέδια (υπό κλίμακα) είναι απαραίτητα για τη σχεδίαση καθώς αυτή γίνεται σε Η/Υ βάση πραγματικών διαστάσεων με απόλυτη αναλογία και ανάλογη λεπτομέρεια.

Η πλειονότητα των έργων αφορά την εξωτερική όψη του κτίσματος, αλλά υπάρχει η δυνατότητα σχεδίασης οποιουδήποτε εσωτερικού χώρου επιθυμείτε. Αρχικά πραγματοποιείται η δομική σχεδίαση του έργου, εν συνεχεία αποδίδονται τα υλικά και τα φυσικά φαινόμενα (π.χ. γυαλάδα, διάθλαση, αντανάκλαση) και τέλος ακολουθεί η διαμόρφωση του περιβάλλοντος χώρου, έχοντας έτσι ως αποτέλεσμα τη φωτορεαλιστική απόδοση του έργου.

Η τελική απόδοση του έργου μπορεί να πραγματοποιηθεί από οποιαδήποτε θέση λήψης επιθυμείτε, καθώς επίσης και σε οποιαδήποτε μελλοντική χρονική στιγμή (π.χ. Ημερομηνία: 15-08-2013, Ώρα: 13.00, Οπτική Γωνία: 45ο, Υψόμετρο Λήψης: 30μ). Επιπρόσθετα δίνεται η δυνατότητα ένθεσης της κατασκευής σε φωτογραφία για μια πιο ρεαλιστική άποψη.

Τέλος, λαμβάνετε εικόνες του έργου στις επιθυμητές διαστάσεις.

Το χρονικό διάστημα ολοκλήρωσης του έργου και το κόστος εξαρτώνται από το μέγεθος και την πολυπλοκότητα του σχεδίου.

Συμπληρώστε το όνομά σας
Συμπληρώστε κινητό σας τηλέφωνο
Συμπληρώστε σταθερό σας τηλέφωνο
Συμπληρώστε το μήνυμά σας

Λάθος αποτέλεσμα